Støtt Varde

Det er enkelt å støtte Stiftelsen Varde. Inntektene som samles inn, går uavkortet til utvalgte utviklingsprosjekter.

Gjennom Stiftelsen Varde vil Hvitserk at turdager i fjellet i Norge eller i utlandet skal bidra positivt for mennesker i Nepal og andre populære reisemål for norske fjellfolk. Varde skal samle inn penger til ulike utviklingsprosjekter; enten det er utdanning for menneskene som bor der, miljøtiltak eller støtte utviklingen av arbeidsplasser i fjellturismen på stedet. Alle pengene som samles inn fra gjester, går uavkortet til prosjektene.

Alle Hvitserks gjester får ved turpåmelding mulighet til å si ja til en ekstraregning på "ti kroner pr turdag". Finner du ut at du vil støtte oss ut over dette, kan du ta kontak med oss: info@stiftelsenvarde.no

Kontonummer til Stiftelsen Varde: 1503.61.16630.

Milliontilskudd til Gaustatoppen

Gaustatoppen får en million kroner til utvikling av turmålet. Les mer

Nasjonale turiststier

Nasjonale turiststier Nå er autorisasjonskravene som skal gjelde for de Nasjonale turiststiene godkjent og i løpet av de neste årene skal inntil 15 norske stier bli autorisert, og inngå i en felles ”merkevare” som skal vise frem og ta vare på de mest populære turmålene våre.

Milliongave til Nasjonale turstier

Milliongave til Nasjonale turstier Sparebankstiftelsen DNB gir Stiftelsen Varde 10 millioner kroner for å jobbe med Nasjonale turstier. Pengene skal gå til konseptutvikling og til å utvikle to turstier på Østlandet.

Hvitserk-skogen

Hvitserk-skogen For å kompensere for miljøskadene flyreisene til turmålene medfører, bidrar Hvitserk og Hvitserks gjester til treplanting i Masai Mara i Kenya.

Frivillig arbeid i Nepal

Frivillig arbeid i Nepal Vil du oppleve Himalaya og samtidig gjøre en innsats i Nepal? Sammen med Vardes lokale samarbeidspartner tilbyr vi en unik opplevelse Everest-regionen.

Verneprosjekt i Masai Mara

Verneprosjekt i Masai Mara Stiftelsen Varde har gitt 5000 USD til et miljøprosjekt som skal være med på å sikre dyreliv og økosystem i Masai Mara

The Small World

The Small World Organisasjonen The Small World ser på utdannelse som den viktigste veien ut av fattigdom.

Koyiaki Guiding School

Koyiaki Guiding School Varde støtter en guideskole i et verneområde utenfor Masai Mara i Kenya som utdanner lokale masaier.